Lid worden, hoe gaat dat?

Een zaalvoetbalclub kiezen is een lastige keuze dus oriënteert u zich goed. Ervaar op eigen wijze wat zvv schattenberg als club te bieden heeft. En als u vragen heeft, stelt u ze gerust.
Heeft u even behoefte aan tekst en uitleg, neem gerust contact met ons op. Meer informatie over het lid worden? Bel of mail met Bernadet Sapulete. Zij helpt u graag verder. Bernadet zal met de wedstrijdsecretaris bekijken in welk team uw kind of u zelf geplaatst kan worden zodat snel gestart kan worden met de trainingen. Heeft u een voorkeur geen probleem geef dit even aan en er zal gekeken worden naar de mogelijkheden. Daarnaast zal Bernadet de gegevens van de nieuwe speler of speelster doorgeven aan de ledenadministratie.

Om lid te worden moet een aanmeldingsformulier worden ingevuld. Nadat alle velden zijn ingevuld dient u dit formulier op te slaan en af te drukken. Tevens moet het formulier nog worden voorzien van de benodigde handtekening(en). Voor het bekijken en afdrukken van het aanmeldingsformulier moet Acrobat Reader of een vergelijkbaar programma zijn geïnstalleerd om .pdf bestanden te kunnen openen. Indien dit programma niet op uw PC is geïnstalleerd kunt u Acrobat Reader HIER downloaden.

Het inleveren van het ingevulde aanmeldingsformulier :

  • Lever het formulier in bij het bestuur van ZVV Schattenberg.
  • Tevens dient u gelijktijdig een pasfoto aan te leveren. Dit i.v.m. de digitale spelerspas. Personen van 12 jaar en ouder dienen zich bij aanmelding te legitimeren met een geldig identificatiebewijs! (graag een kopie van een identiteitsbewijs.)
  • Zodra het inschrijfformulier binnen is, zullen de gegevens ingevoerd worden door de ledenadministratie, zodat het nieuwe lid een KNVB nummer krijgt en er een spelerspas aangevraagd kan worden. Totdat de originele spelerspas er is, zal de KNVB een voorlopige spelerspas uitreiken aan de vereniging. Hierdoor is men toch gerechtigd om wedstijden te spelen.