BESTUURSLEDEN

Natasja Tunyluhulima

Mijn naam is Natascha Tunyluhulima, 37 jaar, trotse moeder van een zoontje en woonachtig in Assen. Ik ben werkzaam als klantmanager binnen de gemeente Borger-Odoorn.
Ruim 4 jaar ben ik betrokken bij de vereniging in verschillende functies. Ik ben begonnen als algemeen lid in de projectgroep. Toen het bestuur werd geformeerd vervulde ik de functie van secretaris en sinds seizoen 2017/2018 fungeer ik als voorzitter. De reden dat ik destijds ben begonnen in de projectgroep, was omdat ik graag wou bijdragen om de vereniging weer op de kaart te krijgen en dat is goed gelukt!!

Jeroen Schutrups

Ik ben Jeroen. Ik ben 27 jaar en in woon in Assen. In het dagelijks leven werk ik als analist bij een bank en daarnaast ben ik bezig mijn studie Sociologie af te ronden.

Ik voetbal nu 5 jaar bij Schattenberg in een vriendenteam. Daarnaast ben ik nu voor het derde seizoen wedstrijdsecretaris en voor het tweede seizoen penningmeester.

Jeroen Schutrups

WEDSTRIJDSECRETARIS
Bernadet Sapulete

Mijn naam is Bernadet Sapulete, 30 jaar, getrouwd met Ezra Sapulete en trotse moeder van een zoontje. Ik ben werkzaam bij Vaart Welzijn en woonachtig in Assen. Inmiddels ben ik alweer ruim 2,5 jaar, met veel plezier, bestuurslid van ZVV Schattenberg en vervul ik sinds seizoen 2017/2018 de functie van secretaris.